Välkommen till Exxit!

För att underlätta uppdatering och förnyelse av intresseanmälan kan du logga in och själv göra ändringar i din ansökan. Använd personnummer för att logga in.

Medlemsinloggning

Glömt lösenordet?

FAQ vanliga frågor

Här skriver vi svaren på de vanligaste frågorna som våra hyresgäster undrar över.
Klicka på frågorna nedan för att läsa svaret på respektive fråga.


Information om förvaltning från 1 jan 2019

Från 1 jan 2019 kommer Fastighets AB Exxit att förvaltas av Rexellent Property Management.

Det är viktigt att alla ärenden gällande hyreskontrakt, uppsägningar, hyresbetalningar och andra boendefrågor tas med Rexellent.

Besök gärna Rexellents hemsida.

För fastighetsskötsel och felanmälan gällande Ödåkra och Rydebäck hänvisas som tidigare till Espace Fastighetsförvaltning och för Ängelholm till fastighesskötaren.

Byte av lägenhet inom Exxit

Önskar du byta lägenhet inom vårt bestånd gäller att du ska ha bott i minst 24 månader innan du kan ansöka om förtur till byte.
Det måste finnas behov, dvs byte till större eller mindre lägenhet pga att familjebilden ändrats.
Förtur medges också till byte av område eller ort.

Så här gör du:

Fyll i en intresseanmälan, om du inte redan gjort det.
Skriv ett mail till info@exxit.se och ange i rubriken “Byte av lägenhet”.
Precisera dina önskemål i mailet så bevakar vi dina intressen och hör av oss när det blir något ledigt.

Uppsägning av lägenhet

Uppsägningstiden är 3 kalendermånader. Det innebär att den ska vara Exxit tillhanda eller poststämplad senast den sista i månaden för att gälla till det månadsskifte som inträffar 3 kalendermånader efter uppsägningen. Det går bra att skicka med rek eller e-posta en skannad undertecknad uppsägning. Uppsägningen ska vara skriftlig och undertecknad (namnteckning – ej textad) av samtliga kontraktsinnehavare. Adresseras till Fastighets AB Exxit, Rådhustorget 10, 252 21 Helsingborg.

Telefontider och Felanmälan

Tel 042-21 26 40, Kontor, administrativa ärenden och hyresfrågor säkrast mån – tors 8.30-12.00, 13.30-16.00. Om ingen svarar går det bra att skicka mail till: info@exxit.se. Felanmälan Ängelholm, tel 0708-745 180 mån – fre 8.00-12.00.  Felanmälan Ödåkra och Rydebäck samt övriga områden till Espace Fastighetsförvaltning 0418-125 00. För akuta händelser efter kontorstid 0418-125 26.

Förbättra oss

Som ett led i att ha en serviceorienterad förvaltning är vi intresserade av att få så många synpunkter och förslag som möjligt för att kunna förbättra oss. Skicka ett mail eller ring till oss. info@exxit.se Torbjörn Lanker

Centralfil Kv.psd